Mike Novogratz’s Galaxy Digital lancerer Bitcoin Fund i Canada

Galaxy Digital, krypto-investeringsadministrationsfirmaet grundlagt af bitcoin-tyren Mike Novogratz, har afsløret planer om at starte en bitcoin-fond i Canada.

I en erklæring, der blev offentliggjort 16. november, sagde Galaxy Digital, at det har indgået et samarbejde med den største canadiske fondsforvalter CI Global Asset Management til lanceringen.

Fonden kaldes „CI Galaxy Bitcoin Fund“, og den vil være åben for offentligheden. Galaxy Digital, der primært fokuserer på erhvervsinvestorer, har siden modtaget godkendelse fra værdipapirtilsynsmyndighederne for sit foreløbige prospekt til en børsintroduktion (IPO), tilføjede den.

I henhold til meddelelsen er fonden „en lukket investeringsfond“, der investerer direkte i bitcoin (BTC) og vil blive prissat ved hjælp af Bloomberg Galaxy Bitcoin Index. Indekset er designet til at måle præstationen for en enkelt bitcoin handlet i amerikanske dollars.

Børsnoteringen vil bestå af klasse A- og klasse F-enheder til en pris på $ 10 hver. Til gengæld vil Galaxy Digital tildele køberen ækvivalenten i bitcoin fra sine egne beholdninger. Det sagde, at enhederne „tilbydes efter bedste indsats i hver af provinserne og territorierne i Canada.“

Galaxy Digital vil være underrådgiver for CI Galaxy Bitcoin Fund, der er ansvarlig for udførelsen af ​​alle bitcoin-handelsaktiviteter. CI Global fungerer som forvalter af fonden.

Som news.Bitcoin.com rapporterede for et par dage siden, erhvervede Galaxy Digital to kryptoselskaber – Drawbridge Lending og Blue Fire Capital – i forventning om en „større bølge af institutionel efterspørgsel“ efter bitcoin.

I tredje kvartal af 2020 rapporterede virksomheden en stigning på 75% i de handlede mængder år-til-år til $ 1,4 mia. Aktiver under forvaltning nåede $ 407 millioner inklusive 82 millioner dollars i passive BTC og indeksfonde. Q3 nettoresultat kom på $ 44,3 millioner sammenlignet med et tab på $ 68,2 millioner for et år siden, takket være en skarp rally i BTC-prisen.

Dieser Beitrag wurde unter Finanzen veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.