Leidende Bitcoin Dev. Sloten Hoofden Met Etherische Schepper Vitalik Buterin

Kritiek op de etherische schepper, Vitalik Buterin, blijft groeien op crypto twitter. In het epicentrum ervan ligt de controverse rond het flexibele aanbodontwerp en het uitbrengen van Ethereum 2.0.

Zoals onlangs gerapporteerd over CoinGape, maakt het debat rond het flexibele aanbod van Ether [ETH] zonder een definitief inflatiepercentage investeerders en critici op hun hoede.

Desalniettemin blijven Vitalik en Ethereum Foundation hun standpunt over het hebben van een bovengrens aan de generatiegrens beschermen. Buterin zegt dat het is ingesteld van 2 miljoen / per post PoS uitvoering. De bovengrens is echter niet weer ‚in steen gebeiteld‘, een Improvement Protocol zou heel goed door een consensus kunnen worden geaccepteerd om het te veranderen. Bovendien is de releasedatum van PoS zelf met een jaar verschoven.

Bitcoin-investeerders daarentegen zijn trots op het constante aanbod van Bitcoin, wat ook een waardepropositie is. Keizer heeft getweet,

Het was me duidelijk toen ik met Vitalik sprak voordat hij ETH lanceerde dat hij niet echt begreep hoe #Bitcoin werkt. Zelfs nu ontgaat het waardevoorstel voor BTC hem volledig.

Vitalik droomde van Bitcoin in de mijnbouw met behulp van Quantum Computers in 2013?

We hebben het hier over de vroegste dagen van de adoptie van Bitcoin Revolution [BTC]. Zelfs Adam Back, de CEO van Blockstream en toonaangevend Bitcoin-ontwikkelaar, wees erop dat Vitalik het al in 2013 voor de lancering van Ethereum verkeerd begrepen heeft.

Ik kan bevestigen dat ik deze pre-eth vitalik „quantum-computer simulatation mining“ scam met de eerste hand heb gezien op een kleine conferentie in amsterdam in 2013. Ik ontkrachtte de comp sci onlogica en de onmogelijkheid van de claim. wel slaagde ik erin om sommige investeerders uit te praten over het afscheid van hun bitcoin.

Een computerwetenschapper en wonderkind, Vitalik Buterin, was al op 18-jarige leeftijd mede-oprichter van het Bitcoin Magazine. Ten tijde van de lancering van Ethereum was Buterin slechts 21 jaar oud. Het gerucht gaat zelfs dat hij een uitzonderlijk IQ heeft van meer dan 250 punten. Zijn ideeën hadden dus kunnen afwijken van de werkelijkheid, maar het is nog steeds moeilijk te doorgronden wat leidt tot het niet begrijpen van de mechanica ervan.

Ze komen nog steeds op Twitter met snide-reacties op dit moment.

Voorstel om Ethereum te verbranden?

Op dit moment vertrouwen Vitalik en zijn team op consensus en gemeenschapsontwikkeling om Ethereum-oplossingen op te schalen.

Eric.eth (alias) een Ethereum kernontwikkelaar legde de nadruk op de implementatie van het 1559e Improvement Protocol on Ethereum. Dit zou de verbranding van de transactiekosten activeren zoals Binance [BNB] Munt brandt van de winst van de beurs. Hij tweette,

Etherische gebruikers betalen $500.000 per dag voor het gebruik van het netwerk, oftewel 2.175 ETH. Op jaarbasis is dat 793.875 ETH, waarvan een groot deel zou kunnen worden verbrand als EIP-1559 in was.

De uitvoering van het voorstel zou helpen om het aanbod van Ethereum in toom te houden. De ambitieuze projecten van Vitalik, zoals The DAO in 2015, bleken een enorme mislukking. Zelfs toen leek de consensus het project te hebben gered van een volledige mislukking met een terugdraaiing van de transacties naar pre-DAO-balansen.

Ondanks de kritiek, is de activiteit op het gebied van Ethereum in de keten sinds vorig jaar aanzienlijk gegroeid. Dit werkt ook als een positieve katalysator voor de prijs. Toch zal het zonder de lancering van 2.0 binnenkort opnieuw de schaalbaarheidsproblemen raken.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.