Bitfinex huijaa Tether Market Manipulation -juristissa: Bittrex- ja Poloniex-tiedostot yhteenvetoa varten

Bitfinex sanoo, että kantajien toinen yritys rajata bitcoin-manipulointivalitus epäonnistuu kuten ensimmäinen yritys.

Bitfinexin kommentit seuraavat Bittrexin ilmoitusta ja Poloniex kiistää väitteet tietävänsä Bitfinexin väitetystä markkinoiden manipuloinnista

Kantajat, nimittäin Matthew Script, Benjamin Leibowitz, Jason Leibowitz, Aaron Leibowitz ja Pinchas Goldshtein, tekivät kesäkuussa kanteen lisätäkseen Bittrexin ja Poloniexin oikeusjuttuun.

Kantajat väittivät, että Bittrex ja Poloniex ovat osallisia Bitfinex ja Tether liikkeeseenlaskijan väitetty Grand järjestelmässä pesuun ja levittää miljardeja unbacked USDT stablecoins.

Kuitenkin uuden käänteen tapauksessa asianajajat Bittrex ja Poloniex (Exchange syytetyt) ovat ilmoittaneet Yhdysvallat käräjäoikeudessa Southern District of New York, aikovansa siirtyä rangaistusmääräyksestä. Ilmoitus jätettiin tuomarille Katherine Polk Faillalle 7. elokuuta.

Blogin lähettämisessä , jonka ilmoitus näennäisesti kehottaa, Bitfinex kumoaa oikeusjuttua vastaan, mukaan lukien muutokset sisällyttää Bitcoin Trader ja Poloniex väitettyyn markkinoiden manipulointiin.

„Tällä kertaa hölynpölyä väitteensä on, että markkinoiden manipulointi toteutettiin Bitfinexin omistamien ja hallitsemien bitcoin-osoitteiden kautta, joita kantajat väittivät sitten käyttäneensä yhdessä Bittrexin ja Poloniexin kanssa fantastisen salaliiton toteuttamiseen“, kitelee Bitfinex.

Lisäksi Bitfinex sanoo, että „se ei ratkaise mitään perusteettomia vaatimuksia, joita kantajat jatkavat valmistustaan“

Bitfinex uskoo myös, että tapauksen menettämisen jälkeen „kantajat ja heidän asianajajansa menevät epäilemättä takaisin piirustuslautaan haaveilemaan uusia teorioita, joiden tarkoituksena on viime kädessä antaa heille syyt vaatia rahaa, johon heillä ei ole oikeutta“.

Samaan aikaan Bittrex ja Poloniex sanovat ilmoituksessaan haluavansa tiivistelmän antamisesta, koska „kantajat eivät voi todistaa vaihto-vastaajia vastaan ​​nostettujen vaatimusten keskeistä lähtökohtaa“.

Vaihto-vastaajat väittävät, että he eivät halua kuormittaa tuomioistuinta vetoomusperusteilla, ellei ja kunnes tuomioistuin kiistää tiivistelmätuomiota koskevan ehdotuksen.

Kantajat väittävät oikeudenkäyntiasiakirjoissa, että Bitfinex hallitsee kahta osoitetta kiistanalaisen oikeusjutun keskellä, 1J1d ja 1AA6. Lisäksi kantajat väittävät, että „vaihto-vastaajat tiesivät, että Bitfinex käytti niitä manipuloidakseen markkinoita“.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.